7 Temmuz 2012 Cumartesi

Ukash Kart

Ukash Kart



Ukash Kart
Şirketimiz 2010 yılından beri Ukash yetkili ve yasal satıcılığını yapmaktadır. Ukash kredi kartı ile yapılan ödemelere alternatif olan bir ödeme yöntemidir. Böylece internet üzerinden yapacağınız alış-verişlerinizde kredi kartı kullanmazsınız ve kredi kartı ile oluşabilecek sorunlara karşı kendinizi korumuş olursunuz.
Ukash 20,000 in üzerinde üye işyerine sahip olan bir sistemdir ve bu sisteme üye olan işyerlerinden ukash ile mal veya hizmeti anında satın alabilrisiniz. Ukash kart ile ödemelerinizi güvenle yapabilirsiniz, ödeme yapabilmek için önce ukash kart almanız gerekmektedir. Ukash kart fiziksel bir ürünün üzerine yazılmış pin numaraları olabileceği gibi bu pin numaralarının size sanal ortamda e-mail aracılığı veya cep telefonunuza SMS ile ulaştırılması şeklinde de olabilir. Ukash kartınıza ait pin numarasını ukash ile ödeme kabul eden herhangi bir web-sitesine giriş yaptığınızda kartınızın sahip olduğu değer kadar mal veya hizmet satın alırsınız. Ukash kartınızın tutarı alacağınız üründen daha az ise istediğiniz tutarı ukash.com da bulunan ukash toolkit aracılığı ile elde edebilirsiniz. Ukash toolkik, sahip olduğunuz herhangi bir ukash pin kodunu sizin belirleyeceğiniz iki farklı değere sahip pin kodlarına bölmeye veya sahip olduğunuz iki ukash pin kodunu birleştirmeye yarayan bir sistemdir. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
Ukash kart fiyatlarınız diğer sitelere göre daha uygun, sebebi nedir? Şirketimiz 2010 yılından beri Ukash Kartların yetkili satıcısı olduğu için herzaman fiyatlarımız diğer sitelere göre daha uygun olur, çünkü biz Ukash kartlarımızı toptan alıyor ve toptan ve perakende olarak satıyoruz.
Ukash kart sanal ortamda alış-veriş işlemlerinizin tahsilatı için sıfır risk içeren bir ödeme sistemidir. Sitemizden dilediğiniz değre sahip ukash kartı anında alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder