21 Ağustos 2012 Salı

Kartonpiyer


Sefa Kartonpiyer

Alçıdan yapılan ev dekor malzemesidir. Oldukça sağlıklı ve güvenlidir. Sol tarafta gördüğünüz Kartonpiyer sade bir modeldir. Tavana alçı ile yapıştırıldığı için düşme riskleri oldukça düşüktür.
Zamanla sararma yapabilir ancak boya yapılabilir bir malzemedir. İçinde ipe benzer sağlam bir malzeme vardır bu malzeme sayesinde kırılma anında kopmaz.


Sefa Kartonpiyer hizmetleri ile siz değerli müşterilerimizin ev veya iş yerlerini sağlıklı ve lüks bir ortam yapmaktadır. Kartonpiyer denince ilk akla gelen öncü firmalardan biri olan Sefa Kartonpiyer İstanbul ve Çevresinde hizmet sunmaktadır.

Firmamız 1954 senesinden beri çeşitli sektörlerde İstanbul Bölgesinde her zaman profesyonel ve dürüst çalışma anlayışı ile birlikte yenilikçi, öncü bir şirket olarak yerini almıştır.Babadan oğula geçen bu meslek ile bir marka haline gelmeyi başaran Sefa Kartonpiyer siz değerli müşterilerimizin refah ve sağlıklı bir biçimde hayatlarınızı sürdürebilmeniz için Alçı çözümleri sunmaktadır. Sefa Kartonpiyer İstanbul ve Çevresinde Kartonpiyer, Asma Tavan, Sütun Kemer gibi her türlü alçı işleri hizmeti sunmaktadır.


Bir iş olarak algılanmamalı olan bu sanat sizlerin sağlıklı bir biçimde yaşamanızı sağlıyor. Alçı Hizmetlerimizden yararlanarak daha konforlu daha lüks yaşayabilir ve bunu çok ucuz fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

Gsm (1) : 0539 925 64 08
Gsm (1) : 0535 937 14 54
Sofali Çeşme Cad. Fatih/İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder